Facturering na ontvangst en tevredenheid

14 dagen product op zicht

Ruime keuze in assortiment

Verhuur mogelijk

Termijn betaling mogelijk

Verzending inbegrepen

0,00

Privacyverklaring

Dank voor uw interesse in deze website. In deze privacyverklaring leggen wij u uit wat ons algemene privacybeleid is, voor welke doeleinden we uw persoonsgegevens verwerken en welke rechten u heeft ten aanzien van uw persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is van toepassing op deze website www.demassagetafel-specialist.nl en de dienstverlening van Smart Materials & More B.V.. (hierna “Smart Materials” of “Wij”). Smart Materials is gevestigd in Wijchen aan Bijsterhuizen 2414 en ons KvK-nummer is 0914 3844. En wij zijn verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Demassagetafel-specialist is onderdeel van Smart Materials & More.

Algemene standpunten

Smart Materials heeft de volgende algemene standpunten ten aanzien van uw privacy. Zij:

  • Respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website https://www.demassagetafel-specialist.nl, van haar (potentiële) relaties en klanten;
  • Gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om;
  • Verkoopt uw gegevens niet;
  • Deelt uw gegevens alleen met partijen die met haar diensten te maken hebben of wanneer zij dit wettelijke verplicht is;
  • Houdt zich aan de geldende privacywetgeving.

 

Persoonsgegevens

U heeft in principe geen (wettelijke) plicht persoonsgegevens met ons te delen. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Dan hebben we wel de gevraagde gegevens nodig. U bent verplicht een deel van de gegevens in te vullen, anders kunnen wij onze dienst niet naar behoren leveren.

Wij verwerken verschillende gegevens van u. Welke dit zijn, hangt af van de dienst waarvan u gebruikt maakt en welke gegevens u ons aanlevert. Wij verzamelen alleen gegevens die u zelf invult.

Contact

Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij uw contactgegevens opslaan. Dit kan om algemene contactgegevens gaan, zoals uw telefoonnummer of e-mailadres en uw naam. Wij gebruiken deze gegevens om contact met u op te nemen.

Account aanmaken

Wanneer u een bestelling plaatst bij Smart Materials worden uw persoonlijke gegevens altijd opgeslagen, ongeacht of u een account heeft. Om een account aan te maken en te zorgen dat de levering en facturatie goed verloopt, laat u de volgende gegevens achter:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Btw-nummer indien u zakelijk koopt;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;

 

Bijzondere persoonsgegevens

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens, zoals gegevens met betrekking tot politieke opvattingen, godsdienstige overtuiging of gezondheid. Wel kunnen we gevoelige gegevens verzamelen, namelijk gegevens over uw kredietwaardigheid. Dit doen we uiteraard alleen indien dit is afgesproken.

Grondslagen

Smart Materials verwerkt uw persoonsgegevens indien dit noodzakelijk is voor de voorbereiding of uitvoering van de overeenkomst, op grond van onze wettelijke plicht, indien wij hiervoor toestemming hebben gekregen en ook indien wij daar een gerechtvaardigd belang voor hebben (zoals bij marketing).

Bewaartermijn

Smart Materials bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Algemene contactgegevens worden verwijderd nadat het contact heeft plaatsgevonden. Uiteraard bewaren we uw gegevens zolang u klant bent bij ons.

Delen van gegevens

Smart Materials deelt uw persoonsgegevens alleen met verschillende partijen die haar ondersteunen bij het uitvoeren van de overeenkomst met u en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de geldende gegevensbeschermingswetgeving. Hiermee zorgen wij voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Beveiligingsmaatregelen

Smart Materials vindt de beveiliging van uw gegevens heel belangrijk. Om die reden draagt zij zorg voor passende technische en organisatorische maatregelen zodat uw gegevens niet verloren gaan of dat een derde hiertoe zomaar toegang heeft. Enkele van deze maatregelen tref je hieronder aan:

  • Deze website is beveiligd met een SSL-certificaat. Hiermee wordt vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld die wordt verstrekt via een contactformulier, versleuteld verzonden;
  • Deze website voldoet aan de eisen die gelden voor webshops, waaronder gebruik maken van veilige betaalmethodes;
  • Onze IT-systemen zijn geüpdatet en beveiligd;
  • Alleen bevoegde personeelsleden/derden hebben toegang tot uw persoonsgegevens;
  • We sluiten overeenkomsten af met derden die in onze opdracht uw persoonsgegevens verwerken.

 

Uw rechten

U heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Ook heeft u in sommige gevallen het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken elektronisch naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Indien u toestemming heeft gegeven voor een verwerking van uw persoonsgegevens voor een bepaald doel, dan kunt u deze toestemming te allen tijde intrekken op dezelfde wijze waarop u uw toestemming heeft verleend. De intrekking doet niets af aan de rechtmatigheid van de verwerking voor uw intrekking.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@demassagetafel-specialist.nl of sales@smart-mm.com Graag als onderwerp noemen: “Persoonsgegevens”.

Wij zullen controleren of het verzoek door u is gedaan. Om die reden vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Let daarbij wel op uw privacy. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers op het ID-bewijs), documentnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Indien u klachten hebt over onze gegevensverwerking, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Uiteraard hopen we hier samen uit te komen. Wij wijzen u er graag op dat u ook de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de privacywaakhond, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Wijzigingen

De regels rondom de bescherming van persoonsgegevens kunnen voortdurend veranderen. Wij behouden ons dan ook het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Controleer deze verklaring daarom regelmatig

Vragen? Of wilt u meer weten?

Neem contact op

Laatste nieuws

  • Schoonmaken massagetafel

    Voorzichting met het gebruik van sinaasappel schoonmaakmiddel! Sinds een tijdje zijn zogenaamde natuurlijke schoonmaakmiddelen op basis van sinaasappel populair in vele huishoudens. Let er op dat natuurlijke bestanddelen echter niet onschadelijk zijn voor gevoelige materialen. Vooral de zeer geconcentreerde zuren in zulke schoonmaakmiddelen tasten gevoelige oppervlakken aan, zoals bijvoorbeeld PU-lederen hoezen. Daarom dient u onze massagetafels en toebehoren niet met schoonmaakmiddelen op sinaasappelbasis te reinigen, maar neem de volgende schoonmaaktips in acht. Wie lang plezier wil hebben van zijn massagetafel, kan niet om een juiste verzorging en reiniging heen. Om vaak gestelde vragen inzake reinigings- en verzorgingsvoorschriften te beantwoorden, willen we hier eenmalig aangeven welke middelen voor onze massage- en wellnesstafels geschikt c.q. aanbevolen worden. Voor een solide basisreiniging van het tafelblad en de gehele tafel, kan men prima gebruik maken van de middelen die aanwezig zijn in het eigen huishouden. Zo zijn doeken of een zachte spons (geen pannenspons) met een sopje van water met afwasmiddel heel geschikt voor het verwijderen van kleverige olieresten maar ook achterblijvende huidvetresten. Vermijd scherpe (agressieve) speciale vetoplossers en dergelijke, omdat daarin bestanddelen kunnen zitten die de oppervlakken van PU-lederen massagetafels kunnen beschadigen. Voor het hygiënisch en ongecompliceerd desinfecteren van uw tafelblad en de hoofdsteun adviseren wij milde desinfectiemiddelen (die ook voor gevoelige kunststoffen, zoals bijvoorbeeld acryl, geschikt zijn), zoals de desinfectiemiddelen van het merk BODE, die wij ook in ons assortiment hebben. Om onderscheid te kunnen maken, zou men de beide manieren moeten bekijken. U kunt kiezen voorde klassieke spraydesinfectie (Bacillol AF / Bacillol Foam) waarbij een film op het te desinfecteren oppervlak wordt gespoten en na een korte inwerktijd wordt afgepoetst ofdesinfectie door middel van wissen (Bacillol Tissues / X-Wipes mit Bacillol) waarbij kant-en-klare desinfecterende doekjes worden ingezet bij het schoonmaken van de oppervlakken. Voor het reinigen van onze oliebestendige SOFTSKIN-beschermhoezen adviseren wij eveneens gewoon afwasmiddel met water voor een snelle reiniging. Een grondige reiniging van de beschermhoezen is mogelijk in de wasmachine. Onze beschermhoezen laten zich op 60° C (wel zonder centrifugeren) wassen. Neem als wasmiddel een mild wasmiddel en voeg 1-2 dopjes  Mulsifan-Kaltemulgator toe. Mulsifan bindt enerzijds de olie van de hoezen (ook zeer geschikt om uw met olie besmeurde lakens en hoeslakens mee te wassen), zodat het zich beter laat verwijderen en beschermt daarnaast uw wasmachine tegen vetresten. Met behulp van deze eenvoudige schoonmaaktips, zult u zeer lang plezier hebben van uw materiaal en uw tafel zal u dankbaar zijn.
    lees verder
  • Massagetafel in behandelkamer | demassagetafel-specialist.nl

    Onze klanten

    Wilt u in deze rubriek geplaatst worden met uw massagepraktijk? Stuurt u dan uw foto van de aangeschafte massagetafel in uw praktijk en uw contactgegevens. Dan zorgen wij dat u hier wordt geplaatst.   massagepraktijki           Aura massagepraktijk Meerval 14 3824JN Amersfoort http://www.massagepraktijkaura.nl

    Arno van Haren

    Praktijk voor Ontspanning Nijmegen

    De Hoefkamp 1122

    6545 MG Nijmegen

    www.arnovanharen.nl

           
     
    lees verder
  • Nieuwsbericht

    Wist u dat u bij de massagetafel-specialist eveneens een uitgebreid aanbod kunt vinden van massageoliën, massagecremes, massagelotions tot en met massage hulpstukken. Uiteraard vindt u een uitgebreid aanbod van de diverse soorten producten.     Wellness_png-massagetafelPhysio_png-massagetafel           i             Wat dacht u van een verfrissende massagecreme lavendel, waarbij uw gedachten d.m.v. de lavendelgeur terug gaan naar de vakantie in Frankrijk.   Kijk snel naar ons uitgebreid aanbod op    
    lees verder